Skara Kommun

Faxnummer 0511-320 02

skara.kommun@skara.se

Nyhetsbrev Integration

Skara kommun ger ut ett nyhetsbrev kring integration i Skara. Brevet utkommer en gång i kvartalet. Välkommen som prenumerant!

I Skara kommun är det viktigt att integrationsarbetet utgör en del i arbetet med social hållbarhet, oavsett invånarnas ursprung eller etniska bakgrund. Kommunfullmäktige har för år 2017 antagit en strategisk inriktning för invånarna i Skara kommun som handlar om att Skara kommun ska präglas av öppenhet, tillgänglighet och mångfald och ett strategiskt mål som innebär att alla invånare ska erbjudas bästa möjliga förutsättningar för att leva, bo och verka i Skara.

Detta nyhetsbrev är ett sätt varigenom information och dialog om integration kommuniceras.

Vi hoppas att du kommer finna breven intressanta och givande samtidigt som vi uppmanar dig att komma med synpunkter och förslag på förbättringar. Allt för att vi ska få till en så bra dialog mellan kommunen och dig som medborgare.

Mångfalden tillför helheten – tillsammans är vi Skara!

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Denna sida uppdaterades 2018-10-08

Skara kommun